Rólunk

ProduCom – Professzionális kommunikáció

A teljes körű szolgáltatást nyújtó PR-, kommunikációs és médiaügynökség

Csapatunk tagjai több mint 20 éve készítenek minőségi televíziós műsorokat, úti-, dokumentum- és reklámfilmeket, kiadványokat, sajtó- és PR-megjelenéseket, 20 éve végeznek stratégiai, külső és belső vállalati, marketing-, média- és kríziskommunikációs tanácsadást vezető multinacionális és magyar nagyvállalatoknak, országos szervezeteknek, ismert személyiségeknek.

Számunkra csak az a kommunikáció hatékony, amely képes meggyőzni, motiválni a célcsoportokat.

Több, mint
0
év tapasztalat
Több, mint
0
elégedett partner

Kommunikáció

PR- és médiakommunikáció

A PR- és médiakommunikáció valamennyi területén teljes körű szolgáltatást nyújtunk – a kommunikációs stratégia kidolgozásától a sajtóesemények és a médiamegjelenések megszervezésén keresztül a médiaelemzések elkészítéséig.

RÉSZLETEK

Stratégiai, külső és belső vállalati kommunikáció

Napjainkra óriásit nőtt a professzionális kommunikáció szerepe: munkaidőnk közel 80%-át kommunikációval töltjük, egy cég piaci értékének pedig akár 40%-át is adhatja a vállalati hírnév.

A kommunikáció csak akkor lehet hatékony, és egyes szegmensei csak akkor értelmezhetőek helyesen, ha az adott szervezet, személy vagy márka stratégiai céljainak, érdekeinek bonyolult rendszerébe állítjuk.

RÉSZLETEK

Személyes kommunikáció és márkaépítés

Üzleti és magánéletbeli sikereink több mint 80 százaléka kommunikációnktól, illetve annak hatékonyságától függ.

Személyre szabott PR-, kommunikációs és médiastratégiáink, illetve -kampányaink révén immár számos vállalati és szervezeti vezető, közszereplő és személyiség kommunikációjának hatékonyságát, valamint ismertségét és elismertségét növeltük az elmúlt években.

RÉSZLETEK

Kiadványok és web

A klasszikus megjelenéstől a legmodernebb formátumokig – több száz nyomtatott és digitális kiadvány megszületését segítettük az eltelt 20 év során.

Legyen az brosúra, hírlevél, éves jelentés, teljes kötet vagy weboldal – professzionális elkészítésének valamennyi fázisát biztosítjuk, az ötlettől a kivitelezésig.

RÉSZLETEK

Produkció

Film és TV

Professzionális televíziós műsoraink, kis-, úti-, dokumentum- és reklámfilmjeink egyedülállóak a magyar piacon.

Informatív televíziós és filmes produkcióink közvetlen hangvételűek, fiatalos dinamizmusúak, amelyeket a modern, digitális látványvilág kívánalmait kiszolgáló alkotóelemekkel, a többi között infografikákkal és drónfelvételekkel teszünk még színesebbé.

RÉSZLETEK

A ProduCom a jövőért

Szívügyünknek tekintjük, hogy szakmai téren is aktívan hozzájáruljunk Földünk jövőjének biztosításához, éppen ezért a fenntartható fejlődéssel kapcsolatos megbízások kiemelt helyen szerepelnek munkáink között.

Az elmúlt években e téren szerzett tapasztalatainknak és szakértelmünknek köszönhetően hatékonyan juttatjuk el a fenntartható fejlődés megvalósítását és támogatását célzó üzeneteket.

RÉSZLETEK

Akik már megbíztak bennünket